Ziektes en aandoeningen

Wil jij nog meer duidelijkheid en informatie over hoe ziektes worden gecreëerd in een lichaam? En hoe je bij jezelf blokkades kunt opruimen die je blokkeren zodat je kunt werken aan jezelf en/of bij anderen aan ziektes en aandoeningen? Als je zelf deze stukken niet opruimt is het haast onmogelijk om helder en duidelijk te zien wat er bij de ander speelt, gewoonweg omdat je eigen stukken in de weg zitten. Vianna heeft het boek Diseases and Disorders geschreven. Hierin geeft ze uitleg over overtuigingen en gevoelens die de aanleiding kunnen zijn voor het creëren van een ziekte. Dit boek komt voort uit eigen ervaringen van haar na meer dan 47000 readingen en healingen te hebben gegeven. De meest voorkomende ziektes en aandoeningen worden behandeld en er worden inzichten gegeven over de psychische, mentale en emotionele aspecten hiervan. Je leert een dieper begrip te krijgen van ziektes vanuit een intuïtief perspectief. Het meest verrassend voor mijzelf tijdens deze opleiding was nog, dat de diepste blokkades met betrekking tot een ziekte (voor mijn gevoel) op een totaal ander vlak zaten dan de ziekte zelf. Is het jouw doel om healingen op een heel diep niveau te doen? Wil jij als professional werken en jouw healingen versnellen en verdiepen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. De opleiding bereidt je ook voor op je mastertitel in Thetahealing®.

Wat komt er aan bod?

  • Uitleg over meer dan 100 ziektes en aandoeningen.
  • Het ontdekken van verborgen geloofssystemen die je zelf hebt tegenover ziektes bij jezelf en anderen die belemmeren om deze te healen.
  • Hoe onze gevoelens, emoties en overtuigingen invloed hebben op onze gedragingen, zelfs op cellulair niveau.
  • Diepgaand begrip van ziektes vanuit een intuïtief perspectief.
  • Hoe ziektes gecreëerd worden in een fysiek lichaam.
  • Bij jezelf verborgen overtuigingensystemen met betrekking tot een ziekte of aandoening ontdekken en opruimen.
  • Angsten opruimen die je hebt voor bepaalde ziektes en aandoeningen

Duur van de opleiding

2 aaneengesloten weken. Het tussenliggende weekend is vrij. Vereiste vooropleidingen: Thètahealing® Basic DNA 2, Advanced DNA, Dig Deeper en de Intuïtieve anatomie.

De kosten voor deze opleiding zijn €1699,= Dit is inclusief het Engelstalige boek Diseases and Disorders van Vianna Stibal, en koffie, thee, water en versnaperingen. Voor de lunch dien je zelf te zorgen.

De niet terug te vorderen aanbetaling voor deze opleiding €400,= direct bij inschrijving te voldoen. Dan pas ben je officieel aangemeld. De restbetaling €1299,= uiterlijk 1 dag voor aanvang van de opleiding overmaken op rekeningnummer: NL52RABO0124096360 t.n.v. Return to Health