Wereldrelaties

Op deze aardbol zijn er vele verschillende landen, rassen, culturen en religies. Er zitten veel ervaringen en overtuigingen uit verschillende culturen en religies over de hele wereld in onze systemen, maar we zijn ons hier meestal niet bewust van. We hebben er vaak op een onderbewust niveau last van. Ze kunnen doorgegeven zijn door voorouders, of met ervaringen in vorige levens meegenomen zijn naar dit leven. Tijdens deze opleiding stonden mijn medecursisten en ik ervan versteld hoeveel belemmerende stukken er naar boven kwamen, zelfs van landen en/of religies waarvan we het bestaan niet eens afwisten. Soms zit er een eeuwenoude haat of wrok diep verborgen, die maakt dat we in dit leven niet functioneren zoals we zouden willen. Het is dus mogelijk dat je bijvoorbeeld van het ene land of religie iets op een bepaalde manier moest doen, terwijl het ergens anders (ook in jouw systeem opgeslagen) verboden was om dat zo te doen. Het is begrijpelijk dat als je dat beide nu nog bij je draagt, je op dat vlak niet meer weet wanneer je het goed doet; er is tweestrijd. Het houdt je af van de keuzes die je nu in het heden wilt maken. In deze tijd, waarin we steeds meer met andere culturen en landen in contact komen, worden deze “oude” stukken ook steeds meer getriggerd. Het is nu mogelijk jezelf hiervan te bevrijden! Door te spitten naar oude overtuigingen en gevoelens met betrekking tot andere culturen en mensen ruim je deze stukken op. Leer jezelf en de mensen op deze aardbol respecteren om wie en wat ze zijn en ze te omarmen in liefde. Laat oude haat en boosheid los en bevrijd je hiervan. Geef jezelf de ruimte en de vrije keuzes in het hier en nu terug, om te zijn wie je werkelijk bent.

Wat leer je?

  • Herkennen van oude haat en wrok jegens landen en culturen en de mogelijkheid deze los te laten.
  • Huidige en vroegere overtuigingen en thema’s met betrekking tot rassen, religies en culturen die belemmerend zijn in het hier en nu, op te ruimen.
  • Werken aan landen uit de hele wereld met betrekking tot hun overtuigingen en gewoontes.
  • Onvoorwaardelijke liefde te hebben voor iedereen.
  • Beter begrijpen en accepteren van andere rassen en culturen.
  • Jezelf bevrijden van conflicten in jezelf.
  • Herkennen waar vele negatieve gedachten, gevoelens en emoties vandaan komen.
  • Vooroordelen en afwijzing naar jezelf en anderen loslaten.

Duur van de opleiding

5 aaneengesloten dagen van 9.00u tot ongeveer 17.00u. Vereiste vooropleiding: Thetahealing® Basic DNA 2, Advanced DNA en Dig Deeper.

De kosten voor deze opleiding zijn €899,= Dit is inclusief het cursusboek, koffie, thee, water en versnaperingen. Voor de lunch dien je zelf te zorgen.

De niet terug te vorderen aanbetaling is €250,= bij inschrijving te voldoen. Pas dan ben je officieel aangemeld. Restbetaling €649,= uiterlijk 1 dag voor aanvang van de opleiding overmaken op rekening nummer: NL52RABO0124096360 t.n.v. Return to Health.