Thètahealing® Growing your relationship 3
You and your inner cirkel

Leer in deze opleiding hoe succesvol te zijn in elk aspect van jouw leven. De mensen aan te trekken wetende wie echt het dichtste bij jou horen te staan, in jou binnenste cirkel en wie in jou buitenste cirkel thuis horen! Te kunnen onderscheiden in welk ontwikkelingsstadium personen zijn, kind brein stage, volwassen brein stage of wijze brein stage. In welke fase van ontwikkeling bevindt jij jezelf? Wanneer je als healer omringt bent met personen die constant aanmoediging nodig hebben kan dat jou uitputten. Het is mede daardoor belangrijk je te omringen met personen waar ook jij energie van ontvangt. Het een positieve wisselwerking is die ontstaat. Je snapt ook meer waarom jouw binnenste cirkel verandert en er mensen zijn die komen in jou leven en personen zijn die gaan. Deze opleiding geeft jou de mogelijkheid om zowel privé als werk/zakelijk gerelateerd de juiste keuzes te maken zodat jij meer energie hebt voor jezelf en de wereld om jou heen.

Wat leer je?

  • Leer bewust te worden van jou binnenste cirkel.
  • De juiste keuzes te kunnen maken m.b.t. relaties.
  • waarom personen reageren/handelen zoals ze zijn/doen.
  • De binnenste en buitenste cirkel van jou leven zien en begrijpen.
  • Dat op verschillende vlakken in jou leven de cirkel verschillend kan zijn.
  • De verschillende brein fases te zien en te kennen.
  • Jou eigen ontwikkelings stadium zien.
  • Kunnen veranderen wat jou tegenhoud te groeien in jou brein stage.

Duur van de opleiding

2 aaneengesloten dagen van 9.00u tot ongeveer 17.00u. Vereiste vooropleidingen: ThetaHealing Thètahealing® Basic DNA 2 en Advanced DNA en Dig Deeper

De kosten voor deze opleiding zijn €499,= Dit is inclusief het cursusboek, koffie, thee, water en versnaperingen. Voor de lunch dient U zelf zorg te dragen.

De niet terug te vorderen aanbetaling is €150,= bij inschrijving te voldoen. Pas dan ben je officieel aangemeld. Restbetaling €349,= uiterlijk 1 dag voor aanvang van de opleiding overmaken op rekening nummer: NL52RABO0124096360 t.n.v. Return to Health.