Thètahealing® Dig Deeper

Het diggen wat je in de Thètahealing®basic DNA 2 en Advanced DNA hebt geleerd, wordt in deze opleiding verder verdiept. Dit maakt dat je sneller en doelgerichter te werk kunt gaan naar de kern van waar negatieve overtuigingen zijn ontstaan en deze te verwijderen. Wil je je verder ontwikkelen in Thètahealing® is deze opleiding een aanrader! Het spitwerk is zo belangrijk dat deze opleiding bij verdere vervolgopleidingen een vereiste is! Er komen 8 manieren van diggen aan bod en er wordt een manier getoond om via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen! Angsten om aan spitwerk te beginnen zijn verleden tijd, je weet wat en hoe dat te doen!

Wat leer je?

  • Het diggen wordt verder verdiept, zodat je sneller en doelgerichter te werk kunt gaan.
  • Er komen 8 manieren van diggen aan bod en getoond via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen.
  • Je sessies zullen effectiever zijn omdat je begrijpt hoe te werken.
  • Je zult beter gefocust zijn tijdens het naar boven halen van de oplossing van het probleem.
  • Aanrader voor een ieder die moeite heeft met spitwerk en/of dit wil verbeteren.
  • Spitwerk bij jezelf en anderen gaat veel gemakkelijker.

Duur van de opleiding

2 aaneengesloten dagen van 9.00u tot 17.00u. Vereiste vooropleidingen: Thètahealing® Basic DNA 2 en Advanced DNA.

De kosten voor deze opleiding zijn €499,= Dit is inclusief het cursusboek, koffie, thee, water en versnaperingen. Voor de lunch dien je zelf zorg te dragen.

De niet terug te vorderen aanbetaling voor deze opleiding €150,= direct bij inschrijving te voldoen. Dan pas ben je officieel aangemeld. De restbetaling €349,= uiterlijk 1 dag voor aanvang van de opleiding overmaken op rekeningnummer: NL52RABO0124096360 t.n.v. Return to Health