Intuïtieve anatomie

Dit is de opleiding voor jou als je serieus met Thetahealing® bezig bent, zowel voor jezelf, maar ook als professional in je praktijk. Neem die intuïtieve ontdekkingsreis door al je lichaamssystemen en zie emoties en overtuigingen die worden vastgehouden in delen van je lichaam. Ruim de blokkades die hierin vastgehouden worden op, en zie hoe mooi en uniek je bent en ook mag zijn. Na ze te hebben uitgewerkt is het gemakkelijker om dit ook bij anderen te doen. Tevens leer je hoe ziektes en kwalen met betrekking tot lichaamssystemen en organen te herkennen, en hoe hieraan te werken. Dit is je mogelijkheid om in een korte tijd veel blokkades op te ruimen, samen met je medecursisten. Je intuïtieve mogelijkheden worden enorm verhoogd en je bekwaamheid als Thetahealer® versterkt. Maak die sprong en geniet van de ruimte die je creëert voor jezelf. Voel de blijheid en warmte in jezelf die vrij komt nadat je de opleiding gevolgd hebt.

Voor wie is dit?

  • Voor diegene die van eerdere opleidingen genoten heeft en zich verder wil ontwikkelen.
  • Als je serieus met ThetaHealing® werkt en dit in je praktijk gebruikt en/of een praktijk wilt starten.
  • Je een beter inzicht wilt hebben in de menselijke aard.
  • Als je de intuïtieve vermogens verder wilt ontwikkelen en zo snellere en betere Healingen kunt doen.
  • Als je in een korte tijd vele blokkades bij jezelf wilt opruimen.
  • Voor diegene die zich realiseren dat emoties signalen zijn dat het lichaam uit balans is, en hieraan iets willen kunnen doen.
  • Als je de programma’s en geloofssystemen wilt ontdekken die verbonden zijn aan de verschillende lichaamssystemen.
  • Als je een beter inzicht en begrip wilt hebben in overtuigingen die samenhangen met verschillende ziektes en hoe deze te healen.
  • Als je een opleiding wilt die je in een diepe verbinding zal brengen met De Schepper Van Al Wat Is en die je leven voorgoed zal veranderen.

Duur van de opleiding

3 Aaneengesloten weken van 9.00u tot ongeveer 17.00uur . In de tussenliggende weekenden bent U vrij. Vereiste vooropleidingen zijn ThetaHealing® DNA Basis 2 en Advanced DNA en Dig Deeper en You and the Creator.

-- Kosten voor deze opleiding zijn €2199,= Dit is inclusief het cursusboek en een anatomieboek van het menselijke lichaam. Het is ook inclusief koffie, thee, water en versnaperingen. Voor de lunch dient U zelf zorg te dragen.

De niet terug te vorderen aanbetaling is €500,=, bij inschrijving te voldoen. De uiterste inschrijfdatum is 3 weken voor aanvang van deze opleiding. Het restbedrag €1699,= uiterlijk 1 dag voor aanvang van de opleiding overmaken op rekeningnummer: NL52RABO0124096360 t.n.v. Return to Health.