Skype behandelingen

De oplossing voor diegenen die vanwege afstand, tijd en mobiliteit moeite hebben om een persoonlijk consult te nemen!

Dit is de ideale mogelijkheid om vanuit uw eigen huis of werkplek een consult te hebben, het is persoonlijk en effectief. Skype is een vorm van gratis video- bellen. Je kunt elkaar zien en horen tijdens het consult. Heb je nog geen Skype geïnstalleerd op je computer; het is gemakkelijk te installeren en gemakkelijk in gebruik. Kosten van een Skype consult zijn €35,= per half uur.

Hoe af te spreken?

Een Skype consult kan, nadat het programma is geïnstalleerd, worden aangevraagd. Dit kan via e-mail. Houd er rekening mee dat er tijdverschillen kunnen zijn wanneer u vanuit het buitenland een consult neemt. Ook het overschakelen van en naar zomer en wintertijd, vindt in verschillende landen op andere dagen plaats.

De betaling
De betaling vindt plaats na afloop van het consult. U krijgt een rekening via e-mail. Mocht het consult niet doorgaan i.v.m. technische problemen, zoals een slechte verbinding op het moment van consult, dan wordt de sessie verplaatst naar een ander tijdstip en betaalt u niets.

Skype stappenplan

  • Aanmelden via e-mail.
  • Verzoek via Skype om contactpersoon te worden met returntohealth.
  • Zorg dat op afgesproken tijdstip van aanvang, beeld en geluid in orde zijn. Dit is nodig om contact te hebben en vooral elkaar goed te kunnen verstaan.
  • Het consult vindt plaats op afgesproken tijd.
  • Na afloop ontvangt u een rekening via uw e-mailadres. Wilt u a.u.b duidelijk aangeven naar welk mailadres deze gestuurd dient te worden.
  • Tijdens de sessie is het belangrijk dat u uzelf kunt testen. Aan het begin van het consult geef ik hier uitleg over. Hebt u dit al zelf geoefend, dan kunnen we direct met de sessie starten. (zie plaatjes hiernaast, hoe te testen).